Saga sju månader


Idag blir vår lilla Saga hela sju månader. Sju! Hur är det ens möjligt? Hon föddes ju för bara några veckor sedan? Tiden har aldrig gått snabbare än sedan jag blev mamma, det är ett som är säkert. Men jag kan inte ta in att min lilla bebis som nyss var så liten nu har mer än dubblerat sin vikt och vuxit till en egen liten person. Med en helt unik underbar personlighet.

Sagas personlighet blir tydligare för varje dag som går, det är så underbart. Den närmaste tiden kommer så mycket att hända, hon kommer lära sig så otroligt mycket nytt. Jag minns hur hennes storasystrar tog jättekliv i utvecklingen nu efter sju månaders ålder, och jag ser att Saga går i deras fotspår. Nu är den första spädbarnstiden officiellt över, för varje dag som går tar Saga ett steg närmare till att bli ett litet barn.

Vår älskade lilla Saga, du var den saknade pusselbiten i våra liv. Du är mitt lilla solsken, du förgyller mitt liv med din närvaro. Jag vill lära dig allt jag kan, hålla din hand igenom livet och vägleda dig. Du är så otroligt fin precis som du är, det vill jag att du ska bära med dig genom ditt liv. Jag vill att du ska veta att mamma älskar dig, vad som än händer, oavsett vad, föralltid!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer