Själagråt, klappa händerna och hundbus

Idag lärde sig lillan att klappa händerna! Idag var även den andra dagen tillbaka på jobbet efter mammaledigheten. Jag är så glad att hon valde att göra det för första gången när jag väl kommit hem från arbetet, annars hade jag blivit så ledsen. Hon satt ett par meter ifrån mig på golvet, och hon vinkade så glatt till mig. Jag vinkade tillbaka och hon bara sprudlade av glädje. Då klappade jag mina händer och sa: kan du klappa händerna? Och då gjorde hon det, som om hon alltid kunnat det. Underbara unge!

Dagen flöt på bra på jobbet. Sakta börjar minnet klarna, men det är fortfarande mycket kvar att lära mig igen känner jag, men det ska nog gå. Men som jag saknade lillan, som mitt hjärta värkte. Men henne gick det ingen nöd på, hon hade det så bra med sin pappa. De var och handlade, busade och dansade. Emellanåt hade hon skrikit efter mig men annars hade det gått bra. När jag kom hem satt de ute i skuggan och lekte, och när hon såg mig sträckte hon sig efter mig, åh så överlycklig jag blev.

Hela eftermiddagen har jag busat och gosat med min lilla älskling. Så underbart! Vi gick ut i trädgården med vår hund Freja, och lillans farmor kastade boll med de tre hundarna. Lillan tittade storögd på, helt fascinerad, hon älskar verkligen djur. Men när det var dags att natta lillan blev hon så ledsen, så hjärtskärande. Det var som om hon mindes att jag inte varit hemma på hela dagen och grät ut sina sorger. Jag blir tårögd av att bara tänka på det. Tillslut tystnade snyftningarna och hon somnade med sina föräldrar på var sin sida om henne. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Sådan keps har vår tös med =D
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Vad kul! Den är ju så söt! 😊
nouw.com/mammashus