Sjuk liten älskling

Stackars mammas lilla hjärta!

Allt började i lördags med att Alicias rygg och bröstkorg var lite knottrig. Inget farligt, jag funderade om det kanske var värmeutslag eller kanske pga. ett virus. Söndag förmiddag var Alicia pigg och lekte och busade som vanligt. Framåt eftermiddagen gick hon och hennes pappa ut och lekte i trädgården, då hade hon varit lite hängig. När de kom in somnade Alicia i min famn i soffan.

När hon vaknade var hon kokhet. Nästan 40 graders feber, och så sa hon att hon hade ont i halsen. Stackars älskling! Natten gick bra, hon kunde sova på lite alvedon. Igår hade hon fortfarande feber, halsont och var hängig, dessutom började det dyka upp prickar runt hennes mun. Det fick bli en tur till läkaren helt enkelt. Där gick allt väldigt fort och utan att knappt titta på henne konstaterades det att hon hade fått virusprickar.

Även inatt sov hon gott på en alvedon, men lite innan sju på morgonen vaknade hon och kräktes. Resten av dagen har hon mått hyfsat, halsont fortfarande, prickarna som kliar. Utslagen är nu värre än nånsin, kan det här verkligen bara vara virusprickar? En vän till mig misstänkte att det är höstblåsor och det känna som att det kan vara så. Om det inte blir bättre under natten tror jag faktiskt jag ringer till doktorn en gång till, eller vad tycker ni?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

mikaelasehlstedt
mikaelasehlstedt,
Nej men usch, stackars liten! Det där såg verkligen inte kul ut. Hoppas hon mår bättre snart!
nouw.com/mikaelasehlstedt
mammashus
mammashus,
Tack, det hoppas jag med!
nouw.com/mammashus
Jennysvardag
Jennysvardag,
Åh fy! Hoppas att hon blir frisk snart 💕
nouw.com/jennysvardag
mammashus
mammashus,
Det hoppas jag med! 💕
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
ser ut som höstblåsor 😬 St ackars Alicia ❤️
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Ja visst gör det. 😔 Stackars! ❤️
nouw.com/mammashus