Sjukstuga


När jag vaknade i morse mådde jag allt annat än bra. Feber, uttorkad, yr och illamående. Fy! Då min man redan åkt till jobbet var det bara att krypa ur sängen och ta hand om mina två små. Nya blöjor, kläder och frukost. Sedan parkerade jag mig i soffan framför en julfilm och hoppades att frukost och en alvedon skulle göra susen. Snart kom min farmor till undsättning, lekte med storasyster i hennes rum medan lillasyster och jag försökte vila lite.

Har jag sagt att jag har världens finaste familj som alltid ställer upp? Det har jag verkligen, jag är så tacksam. Utan farmor idag som avlastning hade det blivit riktigt tufft att ta hand om båda barnen då jag inte alls mår bra. En busig tvååring som behöver aktiveras och en hängig mamma är inte en perfekt kombination, speciellt inte om du slänger in ett spädbarn i mixen med. Snart kommer pappan i familjen hem, ett långkok står på spisen, det kanske kan bli en mysig avslutning på dagen trots allt.

Snälla, gör så att jag mår bättre helst redan tills i morgon, har lite att stå i innan julafton! Vill inte vara sjuk då!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Krya på dig! Här är det också sjukstuga. Jag har en 2 åring ingen liten och jag tycker det är jobbigt. Ta hand om dig!
nouw.com/millasmat
mammashus
mammashus,
Tack! Detsamma, hoppas du mår bättre snart! 😊
nouw.com/mammashus