Sjukt litet lejon


Det började för ett par dagar sedan då lilla Leona inte kunde sova en natt, dagen efter blev det allt tydligare varför. Hon måste haft ont i halsen då hon är hes, hostig och har haft så svårt att äta. Ett par sömnlösa nätter senare och hostan blir allt värre, och i eftermiddags kom febern smygande. Det är så jobbigt att se henne som är så liten må så dåligt. Min annars så glada lilla tjej är emellanåt så ledsen, jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ta sjukdomen i hennes ställe.

Om det inte blir bättre snart får det bli en tur till sjukhuset, hon som inte är så stor kan behöva lite hjälp så hon mår bättre. Alicia är bara lite småförkyld som tur är, men Leona mår inte alls bra stackarn. På kvällarna har det blivit ett evigt vaggande, då verkar hon känna sig lite tryggare så hon kan somna. Bröstet som annars är hennes tröst blir det mest tårar vid nu, det är så jobbigt att se hennes förvirrade hjärtekrossande min när hon försöker äta och söker tröst men bara får smärta i dess ställe.

Nu har vårt älskade lilla lejon i varje fall äntligen somnat i min famn, så nu ska även jag försöka krypa i säng. Nu hoppas jag bara att vi båda får lite mer sömn i natt och att Leona mår bättre när hon vaknar...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Hoppas hon snart kryar på sig 🌸
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
etthempålandet
etthempålandet,
Hoppas hon snart blir pigg igen! kram
nouw.com/etthempålandet
IP: 82.99.3.229