Stöd alla hjärtebarn!

Den 14 december, 10 dagar innan julafton, föddes lilla Liam, men han skulle få en tuff start i livet, han och hans föräldrar skulle få gå igenom saker ingen skulle behöva uppleva. Hans fina mamma, @bolmgren, och pappa fick se honom kämpa med andningen och bli allt sämre. Först kunde inte läkarna förstå varför. Men så en vecka efter Liams entré i världen fick de det hjärtekrossande beskedet att Liam har ett allvarligt hjärtfel och måste opereras.

Inte ens en månad gammal har Liam och hans föräldrar varit med om större med och motgångar en många gör under en hel livstid. Men lille prins Liam är en riktig kämpe precis som hans föräldrar och har nu äntligen fått komma hem efter den långa operationen och återhämtningen därefter. Fått fira in det nya året precis där han hör hemma, i sitt barndomshem med de som älskar honom allra mest. Med hans fina familj. Men alla små barn har inte samma tur.

Varje år föds det tusen bebisar med hjärtfel, ungefär tre stycken om dagen i Sverige. En del med enkla och andra med svåra hjärtfel. Jag vill att ingen ska behöva genomgå samma lidande som Liam och hans familj, så därför tycker jag att just du ska överväga att skänka pengar till hjärtefonden! Kampen mot ett friskare Sverige och fler möjligheter att rädda oskyldiga små liv. @Lalune har startat en fond i prins Liams namn för att stödja forskningen, vill du bidra med en slant och stödja Liam och alla hjärtebarn, klicka här!

Jag tänkte skicka vidare en hjärtekram, och taggar fem personer. Det är upp till dig om du vill lägga en slant, du behöver inte, men jag och många andra skulle bli oerhört glada. När du skänkt, skriv ett inlägg, tagga @Lalune och tagga vidare!

@namnoribebisen @varamorsa @marcusdotter @eswensson @livetmedsally


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Kärlek till dig ❤️❤️
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,