Skogspromenad med kärleken

Nellie & Freja.

Idag efter babysimmet, när lillan ätit sig mätt, tog vi en skogspromenad ner till sjön som ligger hyfsat nära vårt hus. I skogen, ner till sjön, finns flera olika slingor att gå, stigar, runt hela sjön eller en lite kortare sväng. Idag valde vi att gå en någon kortare stig, längst med sjön, som sedan leder tillbaka till vårt hus. 

Både vår hund Freja och Nellie som vi tar hand om just nu fick hänga med, så glada att få vara ute i friska luften. Det var inte det lättaste att gå med dem i koppel, de var inte speciellt samspelta. De trasslade in sig och snubblade över varandra. Nellie med sina korta ben fick nästan springa för att hinna med ivriga Freja, men hon verkade lika glad för det.

Alicia var så trött, hon somnade nästan direkt av vagnens skumpande över rötter och sten. Ner för backar och upp för kullar gick vi, längst en slingrande grusstig, tills vi kom ner till den delvis istäckta sjön. Där stannade vi en stund på bryggan, tittade ut över den vackra sjön, njöt av stillheten och av att vara där tillsammans, hela familjen, innan det var dags att styra stegen hemåt igen. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

fruthomsen
fruthomsen,
mammashus
mammashus,
Ja det var mysigt. 😊
nouw.com/mammashus