Skönsång och gallskrik - Öppna förskolan 14/6

Idag har vi varit på öppna förskolan med min kompis Amanda och hennes lilla dotter Millie. Vi möttes upp lite tidigare så att vi hann äta lunch på stan innan öppna förskolan. Alicia mumsade på några majskrokar och åt av min sallad och bakpotatis, så kul att låta henne smaka av det jag äter. Nu är hon intresserad av att smaka på det mesta och brukar äta med god aptit.

På öppna förskolan var Alicia inte alls lika blyg som hon brukar vara. Utan i stället kröp hon runt till alla små barn, hälsade eller försökte få tag i deras leksaker. Hon satt inte still i många sekunder, hon hade verkligen kul. När det var dags för sång stod hon som ett ljus och tittade storögt på alla som sjöng, sedan sjöng hon med och diggade för fullt, så sött!

När det var dags att gå hem tänkte jag gå en promenad med lillan i barnvagnen i vanlig ordning, låta henne sova en stund och samtidigt uträtta lite ärenden. I vanliga fall somnar hon nästan direkt när vi kommer utanför dörrarna, men inte idag inte. Hon låg och halvslumrade i vagnen medan jag handlade på Ica, tills hon började storgråta av trötthet mitt i affären. För att göra allt än bättre, när jag stressat till bilen med en små ledsen bebis satt det förstås en p-bot på framrutan, tiden hade precis gått ut...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer