Smoothie hos farmor

Vi har idag varit och hälsat på hos lillans farmor och farfar i vårsolen. M har hjälpt mig med att fixa med en sak till lillans rum som jag kommer berätta mer om sedan när den/de är klara. Även Freja var med, och hon var så lycklig över att få busa med sina hundkompisar i solskenet. Jaga varandra, busa och kela.

Lillan fick smaka på en ekologisk smoothie med banan, äpple och mango som mellanmål. Först verkade hon lite fundersam, men när hon fick suga på förpackningen "själv" så smaskade hon glatt i sig av den. Som hon njöt! Och hon åt upp nästan allt! Det blev verkligen en storfavorit direkt.

Nu äter hon gröt bra för det mesta och har fått smak för frukt och grönsakspureer. Även majskrokar och nu smoothies älskar hon. Så nu är det den vanliga maten och vällingen vi får kämpa vidare med och fortsätta erbjuda henne dagligen. Jag hoppas att hon kommer gilla även det mer och mer framöver.

Framåt eftermiddagen blev det pizza, jag beställde kycklingspett, så gott! Nu har vi precis kommit hem och jag försöker natta lillan. Eller rättare sagt, nu har hon somnat i min famn, så frågan är om jag kan slita mig ifrån henne och bädda ner henne i sin säng. Snart så, ska bara gosa lite till.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mikael
,
Låter mysigt!
mammashus
mammashus,
Det var det! Saknade dig bara! 😊
nouw.com/mammashus