Snölek med vovvarna

Bildbomb!

Idag passade vi på att gå ut och leka i snön med hundarna. Snön har verkligen kommit för att stanna nu, så här kallt och så här mycket snö har vi inte haft tidigare den här vintern. Idag lyste även solen och kylan bet i kinderna, det var så skönt att komma ut och röra på sig. Vi är just nu hundvakt, så nu bor tre busar under vårt tak, om jag nu bortser från de två katterna och våra två barn... Full fart skulle man kunna kalla det.

Den ena hunden är ganska gammal med korta ben, hon bara rynkade på sin lilla nos åt kylan, och började darra när snön nådde upp mot hennes mage. Sedan vände hon om för att gå in igen, hon ville minsann inte gå ut och leka i snön. Så med lillasyster i bärselen på magen begav jag mig ut med storasyster och de andra två hundarna. Jag vet inte vem som uppskattade det mest, Alicia eller hundarna. Men de lös ikapp i varje fall.

Alicia kastade (med min hjälp och vägledning) boll med hundarna. De verkligen älskade att studsa runt i snön, och Alicia skrek av skratt. Hundarna sprang runt henne och följde hennes minsta lilla steg, de såg så söta ut tillsammans. Människans bästa vän, helt klart. När allt spring i benen var slut gick vi in och slog oss ner framför brasan allihopa, det är bland det bästa jag vet. Nu har båda små däckat här hemma och jag tänkte se på en film. Vad har ni gjort idag?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Shawtygetloose
Shawtygetloose,

men va roligt 😃

nouw.com/shawtygetloose
mammashus
mammashus,
Ja Alicia älskade det! 😄
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så härligt! underbara bilder! 😀
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Det var så härligt!
nouw.com/mammashus