Sortera, strukturera!

Bus i barnvagnen.

Dagen har gått i ett. Först har jag och lillan rensat i hennes rum, hela två sopsäckar som skulle slängas. Lillan satt som tur var nöjt i sin babysitter medan jag rensade, jag var rädd att hon inte skulle vilja vara med. Trots att det blev två soppsäckar till tippen finns det fortfarande en del att slänga och en hel del som ska säljas eller som ska till loppis. Lillans blivande rum kan just nu bäst beskrivas som förråd. Då det knappt finns någon plats för förvaring i huset för tillfället har allt som stått i vårt tidigare förråd när vi bodde i lägenhet hamnat där.

Men nu måste det bli ändring på det, lillan måste få ett rum. Det är dags att sortera och strukturera upp. Vi planerar att riva garderoberna som finns i hennes rum och bygga något mer praktiskt, som slukar lite mer. Men det gäller att vara tuff och slänga onödiga saker vi samlat på oss under åren. Jag kan aldrig förstå hur mycket det blir på bara några år. "Bra att ha saker" som aldrig kommer till användning. Det kändes skönt att köra en del av det till återvinningscentralen idag.

Efter turen till återvinningscentralen gick vi en sväng på stan i solskenet. Lillan busade för fullt i barnvagnen, det var så kul att se. Oftast brukar hon sova när vi är ute och går men inte idag, det var bara en massa hyss däri. Vi letade efter ett paket till pappan som fyller år i nästa vecka. Jag tycker alltid det är så svårt att köpa något åt honom, speciellt när han aldrig önskar sig något. Tillslut hittade vi ivarjefall en sak som jag hoppas han gillar, vi får se på måndag. Nu kommer snart en kär vän på besök, nu var det allt för länge sedan vi träffades. Det ska bli så kul att se henne igen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Utrolignok
Utrolignok,
Ønsker deg en riktig god tirsdag. 😊
nouw.com/utrolignok
mammashus
mammashus,
Tack detsamma! 😊
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Det är så mysigt att fixa rum!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,