Sovmorgon och födelsedags förberedelser

Igår kunde inte vår stora tjej komma till ro för natten. Vad vi än försökte med så kunde hon inte somna, så hon var vaken allt för länge. Tillslut gav jag upp och bäddade ner båda våra små i min säng, Leona i sin bedside crib och Alicia bredvid mig och så somnade vi allihopa i varandras armar. Inte riktigt som jag tänkt mig men mysigt ändå.

Detta ledde till en ordentlig sovmorgon i morse. Vi sov till lite efter nio, det var så skönt för den här trötta nyblivna tvåbarnsmamman. Visst blev det ett par uppvak med amning under natten men då tar jag upp Leona till min sida och liggammar så det stör inte min sömn speciellt mycket. Skönt att vara utvilad för omväxlings skull! Att vi dessutom låg länge och bara kramades och myste fyllde på min batterier än mer.

Så med nya krafter tänkte jag under dagen sysselsätta mig med födelsedags förberedelser. Alicia fyller nämligen två år på söndag och det tänkte vi fira. Presenter ska slås in, och kakor ska bakas. Jag har även köpt hem en massa gott till en födelsedags tårta jag tänkte baka på lördag. Jag hoppas hinna baka några olika kakor under veckan med, chokladbollar, kolasnittar, vi får se vad mina små säger om det.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer