Speglar som förgyller ditt hem - BGA Fotobutik

— Detta inlägg är ett samarbete med BGA Fotobutik

Den rätta spegeln kan öppna upp och förändra hela känslan i ett rum. Spegeln bidrar även till en stilfull och hemtrevlig interiör. Du kan till och med trolla fram ljus i ett mörkt hörn eller skapa en känsla av rymd i ett litet rum med hjälp av en noga utvald spegel. Som här hemma hos mig, vårt kök har alltid känts lite instängt. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad det berodde på. Varenda detalj hade vi valt med omsorg, och trots det var det något som saknades.

Sedan kom jag på att det måste vara för att vi inte har något fönster över köksbordet, en hel vägg med bara små fönster i hörnen. Jag kom efter lite klurande bara på två lösningar, antingen sätta in ett till fönster som både är kostsamt och tidskrävande. Eller använda mig av en väl vald spegel som nu förgyller hela vårt kök. Nu ser det dubbelt så stort ut och så mycket ljusare. Spegeln reflekterar solljuset från vårt köksfönster och sprider ljuset över rummet. Det ser både större och hemtrevligare ut än innan tycker jag.

Låt din fantasi flöda, speglar kan användas till så många olika saker. Till exempel kan du använda dem som en del i din tavelvägg. Tänk dig tavelväggen där du förutom tavlor blandar in väggdekorationer och en eller flera små speglar. Det skulle bli så fint! En mindre spegel kan också fungera som en bricka. Exempelvis kan du ställa spegeln på en yta i badrummet. Därpå kan du placera ut parfymflaskor, nagellack, smink och andra småprylar som du gillar. Både praktiskt och snyggt!

BGA Fotobutik har ett stort sortiment med speglar av hög kvalitet. Här finner du ett stort urval av snygga kvalitetsspeglar för alla ändamål. Här finns allt från hallspeglar till badrumsspeglar, väggspeglar och speglar till sminkbordet. Speglarna finns i en rad olika storlekar så du kan enkelt hitta en som passar just dig. Det går även att måttbeställa en spegel i flera olika variationer så att du får den perfekta spegeln för just dina behov och ditt hem.

Gör som jag - införskaffa speglar för dina väggar hos BGA Fotobutik.se !


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
så fint ni har det ✨
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊
nouw.com/mammashus
amanddafelicia
amanddafelicia,
mammashus
mammashus,
Tack! 😊
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Jag älskar verkligen speglar i alla former! Man behöver inte ens ha den som spegel utan endast som dekoration i hemmet 😊​
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Jag med. 😊 Ja precis, finns så många användningsområden.
nouw.com/mammashus
Erika,
jättefint ni har! Speglar gör otroligt mycket 👏🏻
www.nouw.com/erki
mammashus
mammashus,
Tack! Ja visst gör det. 😊
nouw.com/mammashus
emiliafaust
emiliafaust,
jättefint! speglar är en smart uppfinning. många användningsområden! 😊
nouw.com/emiliafaust
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Ja verkligen, precis!
nouw.com/mammashus
Jenny,
Oj va fint 😍
www.jeenyrosen.se
mammashus
mammashus,
Tack! 😊
nouw.com/mammashus