Status: renoveringskaos

Jag som skrev att vi skulle ta det lugnt idag efter den sömnlösa natten, men tji fick jag. Här har det hänt grejer! Vi har börjat riva i lillans blivande rum, vilket har skapat kaos i hela huset. Hennes saker har vi flyttat på så nu står de i hallen på övervåningen, lite i sovrummet, ja överallt känns det som. Dessutom blir det ju byggdam som dras ut i hela huset, så nu är renoveringskaoset ett faktum igen.

M har rivit de två garderoberna som stod längst in i rummet, vi sparade de gamla dörrarna så att vi kan återanvända dem till lillans nya garderober. Vi tänker att garderoberna ska byggas vid ingången till rummen i stället. Hennes stora rum ska nämligen delas av till två rum, och det känns som om de kommer bli i hyfsat bra storlek ändå. Dessutom har M rivit "lådorna" som var på sneväggarna, ny vindpapp, isolering och gipsskivor ska upp i dess ställe. 

Imorgon hoppas vi hinna åka in till stan och beställa den tapeten vi nu valt ut, och köpa material så att vi kan börja bygga upp rummet/rummen igen. Utöver det står städning och födelsedagsfirande för Ms pappa på schemat i morgon. Fika och grillning, det låter inte helt fel det. Det blir helt klart en fullspäckad helg. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer