Suggestion Saturday: Handavtryck i lera

Dagens tips på en rolig aktivitet/pyssel du kan göra med din lilla blir handavtryck i lera. Enkelt, smidigt och ett minne för livet. Jag köpte hem lera och formade den med händerna till en oval. Sedan använda jag lillans hand för att göra ett avtryck i leran.

Med ett sugrör gjorde jag hål för snöret som jag ska hänga upp avtrycket på väggen med sen. Sugröret fick sitta kvar i leran medan den torkade. Just den här leran ska inte in i ugnen utan ska lufttorka i sex dagar.

Med en tandpetare ristade jag in Alicias namn och en 1a, som symbol för hennes ålder vid tidpunkten för avtrycket. Jag funderar på var jag ska sätta upp hanavtrycket, det lutar åt att det kommer att hamna någonstans i vårt sovrum.


Kika in hos @namnoribebisen för att se vad hon och Juno har hittat på!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fint ! Ja har köpt ett ett med någon lera, en dubbelram så i ena ramen ska man trycks ut leran o göra avtryck o andra delen av ramen är de plats för foto. Ska försöka ge mig på de när han är liten 🙈 fot o handavtryck 😇👶🏼
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Så kul! Jag gjorde hand och fotavtryck både i lera och färg när lillan var liten, det var svårt, men kul att ha som minne.
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Ja lätt är de nog inte men som du säger roligt o ha som minne ☺️
nouw.com/eschutz
jagochjuno
jagochjuno,
Så fint! 😃
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,