Sunny Sunday 12

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 12 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har det hänt så mycket! Rutinultraljud, pappans födelsedag och mysiga dagar med min familj.

1. Rutinultraljud. I måndags hade vi tid för RUL. Hjärtat slog på så fint, det var så lugnande att se. Bebisen undersöktes så noga, och till min lättnad såg allt bra ut. Och vet ni vad? Vi kan inte hålla oss, de kunde se att vi troligtvis väntar... en liten tjej! Alicia ska få en lillasyster om allt går bra och de såg rätt! Tänk, förhoppningsvis kommer de att få en så fin relation, systrar! Visst mycket syskonbråk emellanåt men framför allt så mycket kärlek och gemenskap! Lyckan är total! Vad vi längtar efter dig!

2. Vecka 20. I onsdags gick vi in i vecka 20! Snart halvvägs! Magen växer för fullt, vart ska detta sluta? Allt går så mycket fortare såhär andra (tredje) graviditeten. Lilla mini i magen är en riktig vilding och nu känner jag och min man sparkar i princip varje dag. Underbart! I övrigt mår jag väldigt bra just nu, njuter av graviditeten. Lite illamående som kommer och går, och halsbränna vissa nätter. Men vad gör det på det stora hela?

3. Renovering. I helgen har vi återupptagit arbetet med Alicias rum. I helgen har en av rummets två nya platsbyggda garderober kommit på plats. Från början var tanken att vi omgående ska dela av rummet till två. Men min man föreslår nu att vi väntar med väggen så får systrarna ett stort rum tillsammans. (När nu lillasyster slutar att sova i vårt rum i framtiden.) Mer yta att leka på, att springa runt på, men framför allt gemenskap. Ska vi verkligen resa den avdelande väggen nu? Vi kanske ska avvakta tills de själva ber om det?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer