Sunny Sunday 1

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 1 tänkte jag lista här nedan. Veckan har varit fylld med familjemys, sista veckan av min mans julledighet. Vi har passat på att bara spendera tid med varandra, så välbehövligt!

1. Badhuset. I slutet av veckan var hela familjen iväg en sväng till simhallen. Först lekte vi en stund i plaskbassängen, undersökte vattenfallet, åkte rutchkana och lekte med badankor. Sedan badade vi tillsammans i den lilla bassängen. Simmade, övade vattenvana, "dyk" från kanten, greppa och klättra upp för bassängkanten och bara allmänt busade. Lillan var så duktig! Vill du läsa mer om kaoset i omklädningsrummet efteråt och se alla bilder klicka här!

2. Sovande ängel. Hela mitt hjärta fylldes till bristningsgränsen när jag vaknade upp till den här synen. Mina hjärtan i varandras armar, åh, jag älskar att de har en så otroligt bra relation till varandra. Alicia är verkligen pappas lilla tjej, och hon har honom (och mig) virad runt sitt lilla lillfinger. Jag är så lycklig att få vakna bredvid mina hjärtan varje morgon, det finns inget bättre. Tack för att jag just ni är en del av mitt liv! Ni betyder allt för mig! Mamma älskar dig Alicia av hela sitt hjärta!

3. Katt och råtta lek. Alicia och vår ena katt Ninja busade tillsammans. Först trodde jag att Ninja tyckte det var jobbigt, så jag lyfte upp lillan, tänkte att vi skulle leka tillsammans i snön en bit bort. Men så tittade jag tillbaka och såg att katten följde efter oss, hon ville leka mer! Jag tror att hon kände sig fri ute i naturen, att hon hade övertaget. Så jag ställde ner lillan i snön och de började leka med varandra. Följde efter varandra. Så söta! Vill du se alla bilder på de båda, klicka här!Kika även in hos @namnoribebisen och se hennes veckans höjdpunkter!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer