Sunny Sunday 1


Veckans top tre höjdpunkter i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 1 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har gått så fort! Måndagen var min man ledig från jobbet som många andra, vi myste här hemma hela dagen. Resten av veckan har jag njutit av att ha storasyster hemma från förskola.

1. Leona upptäckte sina fötter. Det började på skötbordet vid blöjbyten. Med rumpan bar var det lättare att få upp den lilla foten för att utforska den. Nu är det fötterna som är det mest intressanta här i världen. Inte nog med att Leona nu kan ligga länge och studera sina fötter in i minsta detalj. Hon ska även pilla, känna och smaka... Hennes små tår hittar allt för ofta till hennes lilla mun. Mums! Jag tycker det är så charmigt och jag älskar att se henne utvecklas.

2. Långpromenad i skogen. I morse fick en morgonpromenad med barnvagnen starta dagen. Kylan bet i mina kinder och dimman låg tät över den småländska skogen. Det var spårsnö och frusen slask, halt och tungt men så skönt för kroppen. Bara låta benen arbeta, känna hela kroppen jobba sig varm och se andedräkten som ett moln från munnen. Att putta vagnen framför sig och samtidigt småprata med kärleken i mitt liv om allt och ingenting, det var som terapi för själen.

3. Förbättrad nattskräck. Den senaste tiden har Alicia blivit mörkrädd. Livrädd kan hon vakna på natten, stackars liten! Men under granen i julas låg lösningen inslagen i fina papper. En Spöket Laban kramlampa. Ett mjukt och mysigt gosedjur som lyser när man kramar den. Ljuset aktiveras båda genom kramning och ljud med svagt lysande blå lampor. Kramlampan sprider ett mjukt sken som skapar trygghet vid insomning och uppvak. Precis vad lillan behövde, just nu är den hennes bästa vän.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jenniifers
jenniifers,
Vilken smart uppfinning det där med kramlampa! 👍🏼
nouw.com/jenniifers
mammashus
mammashus,
Det tycker jag med. 👌🏻
nouw.com/mammashus