Sunny Sunday 10

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 10 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har varit fylld till bredden med jobb. Den lilla tid jag har haft över med min familj har jag försökt njuta av till fullo.

1. Den första sparken. I dag kände jag den första sparken; utanpå magen! Som jag har längtat efter detta!! Det är verkligen en av de bästa känslorna i världen, att få känna vår lilla mini där inne sparka och röra sig. Jag har i några veckor känt lite svagt fladder där innifrån, men inget som utan tvekan varit bebis. Men idag hände det! Jag kände igen känslan av rörelse från när jag väntade lillan, hur det nästan är som en spänning i magen innan rörelsen kommer. Jag placerade handen där och sekunden senare: poff! Poff, poff, poff! Små, små sparkar mot mina fingrar. Denna kärlek är obeskrivlig!

2. De första tofsarna. Äntligen är lillans hår tillräckligt långt så att jag kan testa att sätta upp tofsar i det. Så nu är de första tofsarna på plats! Blev hur sött som helst ju! Det otroliga var att de fick sitta kvar med, Alicia var så stolt över sitt fina hår. Hon blev en stor flicka med en gång så fort de var på plats, älskade lilla du!

3. Snödag. I början av veckan hade vi en snödag här hemma. En kall och snöig dag som avlutades i backen. Alicia älskar att åka pulka, eller i det här fallet snowracer. Det var så kyligt så hon stoppade nästan inte ut näsan utanför luvan, men när jag väl såg hennes ansikte därunder lyste lyckan i hennes ögon. Det är verkligen något alldeles extra att åka snowracer med pappa, det syntes lång väg. Att pulsa i snön var lite kämpigare, men roligt, det är ju inte så konstigt att hon fick anstränga sig när snön gick upp till hennes små knän när hon försökte hänga med sin pappa. Vad jag älskar de där två!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer