Sunny Sunday 11

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 11 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har varit fylld till bredden med jobb. Den lilla tid jag har haft över med min familj har jag försökt njuta av till fullo.

1. Pappan kände första sparken. Igår kände pappan den första sparken; utanpå magen! Jag känner hur lille Conrad rör sig där inne, en helt underbar känsla. Jag lägger handen på magen. Ivrigt väntar jag, hoppas få känna en efterlängtad spark. Och så händer det. Poff, poff poff! Jag blir lika häpen varje gång och flämtar till, min man förstår direkt och är snabbt framme med sin hand och jag guidar den rätt. Jag känner spänningen i magen och sedan igen, en spark rätt i pappas hand! Älskade lilla bebis vad vi längtar efter dig!

2. Goaste ungen. Jag verkligen älskar den här bilden på Alicia! Så go och lurig och glad, precis så som hon är! Jag kan inte titta mig mätt på henne. Som jag älskar den här lilla tjejen! Du är den finaste som finns!

3. Vecka 19. I fredags gick vi in i vecka 19! Och nu är det endast 1 dag kvar till rul (rutinultraljud), som jag längtar med skräckblandad förtjustning! Hoppas så att allt är bra med lilla Conrad, som arbetsnamnet är än så länge. Jag önskar att det skulle vara måndag eftermiddag nu så att vi får se vår lilla! Tänk, snart har halva graviditeten gått, så fort tiden går så fort man kommit in i den andra trimestern! Om nu bara allt ser bra ut med hen i magen på måndag ska jag försöka njuta till fullo av resten av graviditeten, tiden kommer bara att springa iväg.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer