Sunny Sunday 18

Veckans top tre höjdpunkter, mina tre favoritbilder från vecka 18 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har präglats av min och Alicias öroninflammation. Stackars liten har inte alls varit pigg och hennes farmor har vabbat för första gången. Men veckan har även bjudit på fantastisk vårsol och sena grillkvällar!

1. Provkört syskonvagnen. I söndags tog vi en långpromenad ner till sjön för att provköra den nya vagnen. Det var så skönt i det fina vädret! Vi fick sällskap av min mamma och mormor så lillan njöt för fullt. Med vovven vid sin sida sjöng hon "lilla katt" där hon satt i vagnen, så söt! Vagnen fick mer än godkänt, den kändes trots allt smidig på stigarna, även om den är bredare än vår tidigare vagn. Vi får se hur det går när vi använder den som duo men jag är så nöjd just nu.

2. Kosläpp. I går var vi på lillans första kosläpp! Vädret kunde inte varit bättre, vårsolen värmde oss hela förmiddagen. Alicia tyckte allt var så spännande på bondgården. Att de bjöd på kall mjölk och bulle gjorde allt ännu bättre, två av Alicias favoriter. Ivrigt väntade hon på att få se alla korna springa ut på betet, och lyckan lös i hennes ögon när de sedan skuttade ut. Kossa, mu upprepade hon gång på gång, titta!

3. Vårsol. I veckan har jag spenderat så mycket tid som möjligt ute i solen och har verkligen passat på att njuta. Glass, sol, bebissparkar i magen, och en lekande storasyster i gräset, inga dåliga grejer det! Vilket underbart väder det har varit, kändes som att jag behövde det. Ladda batterierna lite, nu kanske jag också kan bli frisk och fri från förkylningen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer