Sunny Sunday 19

Veckans top fyra höjdpunkter, mina fyra favoritbilder från vecka 19 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har bara sprungit förbi. För en gångs skull var hela familjen frisk hela veckan, så otroligt skönt! Jobb, förskola, matlagning och bus ute i trädgården, ja dagarna har gått så fort! Alicia har även uträttat sina behov för första gången på toaletten, mamman är så stolt!

1. Provbäddat syskonvagnen. Jag var bara tvungen provbädda syskonvagnen, jag kunde inte låta bli! Det pirrade lite extra i magen att dra ut vagnen till duo och göra iordning åt vår kommande lilla, som jag längtar nu! Även om jag måste plocka undan allt snart igen tänker jag njuta av stunden en liten stund till. Drömma mig bort. Kan det inte bli sommar och helst augusti nu? Tänk att få köra runt på båda våra älsklingar, så stort! Jag älskar dig redan så mycket lilla vän!

2. Nere på tvåsiffrigt. I måndag var det bara 99 dagar kvar till beräknad förlossning, helt ofattbart! Veckan har också bjudit på minis första hicka! Jag hade även tid för det första barnmorskebesöket efter rutinultraljudet. Det var kul att träffa min barnmorska igen, jag har samma som jag hade med Alicia och jag känner mig så trygg med henne. Först så vägde vi mig och tog blodprover, allt såg bra ut, och jag hade bra med järndepåer vilket känns bra. Sedan pratade vi om allt som hänt sedan sist, jag fick ett moderskapsintyg och en amningsplan att fundera på till nästa besök. Sedan till det bästa av allt, att få höra minis hjärtslag, helt underbart! Mini rörde på sig för fullt där inne och sparkade på monitorn flera gånger, haha!

3. Invigt sandlådan. Förra helgen snickrade pappan i familjen ihop en sandlåda till vår lilla älskling. Men förra helgen så hade vi inget att fylla sandlådan med. Men i slutet av veckan så kom äntligen ett last med sand hit, och nu är sandlådan klar och invigd! Som hon älskar sin fina sandlåda! Jag har gjort lillan sällskap i sandlådan och passat på att lapa lite sol medan vi lekt tillsammans. En riktig försmak av sommaren!

4. Avskedsmiddag. I torsdags var jag på en avskedsmiddag på mitt andra arbete som babysimledare i Eksjö. Alla tre ledare är nu gravida, två av oss ska nästa termin vara mammalediga och den tredje ska sluta arbeta hos oss. Det var lite vemodigt att säga hej då till vårt sköna gäng men det blev en riktigt trevlig middag i gott sällskap och god mat. En riktigt lugn stund med snack och skratt, så välbehövligt. Jag kommer att sakna mina underbara medarbetare framöver!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer