Sunny Sunday 2

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 2 tänkte jag lista här nedan. Veckan har varit fylld med nya intryck från mitt nya arbete, och saknad efter min lilla tjej.

1. Pulka. I början av veckan passade vi på att ge oss ut i det fina vädret och njuta av snön. Alicia älskar att åka pulka! Hon skrattar så härligt i alla nedförsbackar. Hon åkte även några gånger i sin pappas famn, det tyckte hon verkligen om! Vill du se fler bilder, klicka här!

2. Nytt arbete. För er som inte vet har jag börjat arbeta för svenska kyrkan som barnledare. Jag kommer att vara en av de som håller i öppet hus och även lite olika aktiviteter för lite äldre barn. Med andra ord kommer mina dagar bestå i skönsång, ramsor, dans, pyssel och lekar i alla dess former.

3. Lunch på stan. Igår var vi nere på stan en sväng med min vän Amanda och hennes dotter Millie. Tittade lite i affärerna, med våra små i barnvagnarna bredvid varandra. Medan vi letade fynd busade de med varandra, de är verkligen så söta tillsammans de där två. Sedan tog vi en lunch tillsammans, satt och pratade om allt och ingenting. Så mysigt!Kika även in hos @namnoribebisen och se hennes veckans höjdpunkter!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer