Sunny Sunday 24

Veckans top tre höjdpunkter, mina tre favoritbilder från vecka 24 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har gått så fort, jag njuter än så länge över att gå hemma och invänta bebis ankomst. Mitt behov av att boa ligger på topp just nu så jag har pysslat och fixat så fort jag fått lite tid över. All övrig tid har jag spenderat med min älskade lilla familj, då mår jag som bäst!

1. Personliga krukor. Jag gjorde iordning dessa krukor till barnrummet i veckan. Med en smal pensel och vanlig akrylfärg målade jag dit ansiktena. Det tog inte alls lång tid och var så smidigt, lite pilligt bara. Nu längtar jag att få ställa dem på sin plats i barnrummet! Min tanke med växterna är att de ska se ut lite som krukans hår och i framtiden hoppas jag kunna odla det tillsammans med tjejerna. Kanske gräs eller någon krydda. Men just nu är Alicia för liten för att kunna låta dem vara ifred så tills dess får jag nöja med med dessa växter i plast.

2. Nybakat bröd. I går började dagen med mys i sängen, Alicia är alltid så gosig på morgonen. Vill kramas och gosa, gärna läsa en bok eller två. Jag riktigt njöt av att vara omringad av min lilla familj, det finns inget bättre! Min man fick för sig att baka igen så vi fick nybakat bröd till frukost. Det var så gott! Ett av de bästa sätten att starta dagen!

3. Renoveringen gör framsteg. Igår kom tak och golv på plats i tjejernas rum, och idag tapeterna. Så skönt när renoveringen går framåt! Nu är äntligen barnrummet snart klart, jag längtar efter att få inreda det! Och jag drömmer om när det är två små tjejer som ska bo där inne, inte bara vår älskade Alicia. Drömmer om hur mysigt de kan ha tillsammans, leka på golvet och kanske krypa upp i sängen tillsammans. Åh vad jag längtar!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åh vilka härliga höjdpunkter <3 Nybakat bröd är ju såå gott ! synd att de görs allt för sällan..
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! ❤️ Ja precis!
nouw.com/mammashus