Sunny Sunday 26

Veckans top tre höjdpunkter, mina tre favoritbilder från vecka 26 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har gått så fort, jag njuter än så länge över att gå hemma och invänta bebis ankomst. Det har varit min mans första semestervecka och vädret har inte varit på topp, så vi har renoverat för fullt i barnrummet hela veckan.

1. Bröllop. Igår gifte sig min kära vän med sin själsfrände. Bröllopet var så vackert och jag var inte långt ifrån tårarna. Jag känner mig så lycklig över att min vän har en så trygg man vid sin sida, som alltid tar hand om henne och familjen, och lockar er all till skratt. Du förtjänar inget annat än det bästa fina du! Jag önskar er all lycka i framtiden! Min lilla familj körde på ett marinblått tema, jag i en marinblå spetsklänning, färgen gick igen i min mans slips och vår dotters strumpbyxor och band i midjan. Hur fina var de inte?

2. Busunge. Jag älskar min lilla böna så otroligt mycket och är så lycklig att få följa hennes utveckling. Hon lär sig något nytt hela tiden och börjar bli en liten pratkvarn. Tänk att hon nästa månad ska bli storasyster! Nästan helt ofattbart trots att jag känner lilla Ls sparkar varje dag, men det är så svårt att greppa att det växer ett nytt liv i min mage, en liten mini som är lika underbar som sin syster. Ofattbart! Men jag ser fram emot att se dem växa upp tillsammans, jag tror att Alicia kommer bli en så bra storasyster!

3. Renoveringen gör framsteg. I slutet av veckan fick vi äntligen upp de sista listerna. På det stora hela är rummet äntligen komplett! Dock är det en bit kvar innan lillan kan flytta in, framför allt el och sängbygge, men båda de sakerna har min man påbörjat under dagen. Sen är det en del småfix kvar som jag tänkt pilla med framöver, lite färg här och där, lite akrylat i skarvarna och så ska jag olja in fönsterbrädorna igen. Och så en storstädning på det, för att få bort allt byggdamm. Nu kliar det i fingrarna att få börja med inredningen! Det mesta är redan inköpt och ligger bara och väntar på att packas upp och hitta sin rätta plats, det ska bli så kul!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer