Sunny Sunday 3

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 3 tänkte jag lista här nedan. Men den här veckan har inte haft några direkta höjdpunkter då hela familjen varit sjuk hela veckan. Men tid med min lilla tjej och hennes fina pappa blir jag trots allt alltid glad över.

1. Feber. I över en vecka nu har vi varit sjuka här hemma. Allt började med magsjuka men nu har det gått över till en hemsk förkylning. Över 39 graders feber för både mig och Alicia, hosta och snor. Alicia har aldrig varit såhär dålig tidigare, det har varit så jobbigt att se. Tur att det inte inträffade när hon var yngre men fy, detta vill jag att hon ska slippa så fort som möjligt!

2. Bebisgos. En trött, sjuk och febrig liten som knappt orkar leka, det har slutat med en hel massa bebisgos den här veckan. Och nej, hon är inte för stor för att kallas för bebis, hon kommer alltid vara min lilla bebis. Men så mysigt det har varit även om det är så otroligt jobbigt att se Alicia må så dåligt.

3. Nytt kaminskydd. Hur fint är inte vårt nya kaminskydd? Det är handgjort efter våra önskemål då vi inte hittat något kaminskydd som passar i köket. Med ett vanligt med spjälor skulle det ta upp halva köket för att lillan inte ska nå kaminen och det kändes inte hållbart. Metallgallret håller nyfikna fingrar borta och skyddet tar inte stor plats, och är dessutom så snyggt! Passar perfekt in i vårt moderna men ändå lantliga kök.

Kika även in hos @namnoribebisen och se hennes veckans höjdpunkter!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer