Sunny Sunday 43

Veckans top tre ljusglimtar i höstmörkret, mina tre favoritbilder från vecka 43 tänkte jag lista här nedan. Den sista veckan av mammaledigheten går nu mot sitt slut. Tiden har gått så otroligt fort! Den sista veckan har jag haft fullt fokus på vår lilla busunge här hemma. Njutit av den sista tiden som mammaledig fullt ut.

1. Plask i simhallen. Veckan började med ett besök till simhallen. Jag älskar att bada med lillan, det är så kul att se henne busa och plaska i vattnet. Mammas lilla fisk! Helt klart en av veckans höjdpunkter. Vill du se fler bilder från simhallen, klicka här.

2. Utomhus lek. Under veckan har vi spenderat mycket tid utomhus. Lekt i lekparken, busat bland höstlöven och gått långpromenader med barnvagnen. Lillan älskar att vara utomhus och jag älskar att se henne så lycklig. Fler bilder från lekparken hittar du här.

3. Pyssel. I slutet av veckan hann jag även med att pyssla lite, den här gången blev det pärlkarameller, engelsk konfekt. Smidiga att göra, fina som dekoration och roligt för de små att leka med. Vill du veta hur man gör steg för steg, kan du läsa det här.


Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes tre favoritbilder från veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer