Sunny Sunday 44

Veckans top tre ljusglimtar i höstmörkret, mina tre favoritbilder från vecka 44 tänkte jag lista här nedan. Hela veckan har det varit fullt fokus på lillans inskolning på förskolan. Än så länge har det gått så bra, vi får se hur det går nästa vecka då jag ska testa att lämna henne där för första gången.

1. Inskolning på förskolan. Veckan började och slutade med lillans inskolning på förskolan. Helt klart en av veckans höjdpunkter, men även botten då jag inte känner mig helt redo för att hon ska börja där. Men inskolningen har hittills gått väldigt bra, och lillan verkar trivas. Vill du läsa mer om inskolningen, klicka här.

2. Nu är jag officiellt fru Rithell. I fredags låg äntligen pappren från Skatteverket i brevlådan, nu är jag officiellt fru Rithell! Det känns underbart att jag nu delar efternamn med min lilla familj. Det är nästan ofattbart att vi nu varit gifta i 6 veckor! Jag är så lycklig att jag får ha dig i mitt liv, jag älskar dig av hela mitt hjärta! Här kan du läsa mer.

3. En fika med en saknad vän. I slutet av veckan hann jag även med en fika på stan med en vän som jag inte träffat på allt får lång tid. Det är svårt att finna tid för varandra nu när båda har småbarn och bor i olika städer. Men jag är så glad att vi tog oss den tiden nu, det är alltid lika kul att träffa dig!


Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes tre favoritbilder från veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

marcusdotter
marcusdotter,
Den ovven är så fin, är det Reima? 😍
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
Tack! Ja den är från Reima. 😍
nouw.com/mammashus