Sunny Sunday 46

Veckans top tre ljusglimtar i höstmörkret, mina tre favoritbilder från vecka 46 tänkte jag lista här nedan. Hela veckan har det varit fullt fokus på lillans tredje vecka av inskolning. Dock blev lillan snart sjuk, antagligen smittad av någon föreskolebacill återigen, så veckan har även spenderats med att försöka få lillan att må bättre. Nu är hon äntligen frisk igen, förutom den där envisa förkylningen som hemsöker oss alla. Veckan har även varit fylld av oro inför torsdagens läkarbesök, det kan du läsa mer om här nedan.

1. Dejt med kärleken. I fredags var lillans farmor och farfar barnvakt, och jag och min man gick på en dejt! Det var allt för länge sedan sist nu, men det har varit svårt att lämna ifrån sig vår lilla älskling. Jag försökte att inte tänka på att jag saknar henne allt för mycket, hur svårt det än var. Det blev verkligen en lyckad kväll och filmen sen, den var så bra! Fantastiska vidunder och var man hittar dem, blev det och som den Harry Potter nörd jag är så blev jag så lycklig!

2. Bokat tid för tatuering. Nästa fredag smäller det, jag ska tatuera mig igen! Jag har i flera år tänkt att med tiden tatuera in en familjetatuering och nu är det äntligen dags! Lillans namn ska förevigas på min kropp, på min underarm hade jag tänkt mig. Som jag har längtat efter detta! Är du intresserad av hur mina andra tatueringar ser ut? Då hittar du dem här!

3. Positiva besked. Äntligen, efter drygt två månader fick vi i torsdags äntligen positiva besked. Cystorna på min ena äggstock hade försvunnit och äntligen är alla rester borta från livmodern. Nu känns det som att det finns en chans att vi kan lägga det här bakom oss snart, få en chans att bearbeta sorgen efter det barn vi aldrig fick chansen att lära känna. Som slets ut ur våra liv allt för tidigt. Det finns så många om inte i mitt liv just nu. Om bara inte... Idag skulle jag varit i vecka 19, antagligen skulle magen börjat bli rund och jag skulle ha fått känna de där första små rörelserna där inifrån. I snart en halv graviditet har jag burit på ett barn i mitt hjärta i stället för i livmodern, ett barn som numera endast existerar bland änglarna. Nu hoppas jag få läka både i kropp och själ. Vill du läsa mer klicka här eller titta i kategorin missfall.Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes tre favoritbilder från veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
❤️❤️
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
❤️❤️
nouw.com/mammashus