Sunny Sunday 47

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 47 tänkte jag lista här nedan. Hela veckan har gått så fort. Inskolning på förskolan, lillan fick feber igen, sedan svinkoppor, bebisgos, bebisbus och föräldramöte. I fredags gjorde jag äntligen min efterlängtade tatuering och idag har vi varit nere på stan och tittat på julskyltningen.

1. Litens första julskyltning. Eller ja, tekniskt sett är det hennes andra men förra året var hon för liten för att uppleva skyltningen på riktigt. Det blåste kallt idag, men vi trotsade vädret och gav oss ut en stund. Snart fick vi sällskap av både lillans morfar, mormor och gammelmormor. Ni kan väl tänka er lillans glädje av att vara omringad av några av de hon håller allra kärast. Hela hon var ett stort leende. Att det dessutom bjöds på diverse olika godheter som pepparkakor gjorde dagen bara än bättre.

2. Ny tatuering. I fredags gjorde jag min tredje tatuering, och jag är så nöjd! Alicias namn finns nu inpräntat på min handled, på samma sätt som min kärlek för henne finns inpräntat för alltid i mitt hjärta. Är du intresserad av hur mina andra tatueringar ser ut? Då hittar du dem här!

3. Alicia och vovvarna. I veckan har jag varit hundvakt åt svärföräldrarna på dagarna. Då de bor grannar med oss har det varit smidigt att gå över till dem och rasta hundarna och busa och mysa med dem en stund, medan lillans farmor och farfar har arbetat. Lillan som älskar djur och vovvarna i synnerhet blev eld och lågor varje gång vi gick över till grannhuset. Med vovvarna springande i cirklar runt henne traskade Alicia runt och njöt. Försökte försiktigt klappa deras lena pälsa med sina små hanskklädda händer. Alicia är allt en liten djurvän!


Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes tre favoritbilder från veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Tatueringen är helt underbart fin! Jag älskar den! ¨
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
moafidelie
moafidelie,
Gud så fin tatueringen är! 😍
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,