Sunny Sunday 48

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 48 tänkte jag lista här nedan. Hela veckan har haft fokus på min lilla älskling här hemma. I början av veckan för att kurera henne från svinkopporna, sedan bara mysa med varandra. Öppna adventskalendern tillsammans för första gången. Baka pepparkakor för första gången. Äta pepparkaksdeg... och idag åkte vi till Gränna på julmarknad.

1. Julmarknad i Gränna. Idag var vi på julmarknad i Gränna. Det var riktigt mysigt, trots att jag förväntat mig snö då vi har massor här hemma. Ju närmare vi kom desto mindre snö men vad gör det på det stora hela. Lillan tittade storögd på alla människor runt omkring henne, hon verkade tycka att det var riktigt roligt. Vi tittade i de gamla affärerna och köpte med oss lite polkagrisar hem, det ska bli gott till jul. Sist skulle vi även träffa tomten, och lillan sitta i hans knä. Jättesöta bilder tänkte jag, men lillan var inte alls med på notorna. Hon blev så rädd, stackars älskade lilla vän. Vill du se alla bilderna ifrån Gränna, klicka här.

2. Ljudböcker i överflöd. Som nybliven mamma kan det vara svårt att finna tiden att läsa, så mycket måste prioriteras före en själv. Alicia kommer numera i första hand, med alla hennes behov och drömmar. Mellan alla måsten har jag försökt skämma bort mig själv, uppkrupen i soffan med en varm filt om mig när lillan har somnat. Medan mörkret råder utanför har jag i adventsljusstakens sken suttit med hörlurarna i öronen. Ljudböcker. Pluggat in ett parallellt universum direkt i öronen. Vill du testa på ljudboks tjänsten BookBeat gratis i en månad, eller ge bort ett presentkort laddat med obegränsat antal ljudböcker, klicka här.

3. Liten och pepparkakorna. I går bakade lillan pepparkakor för första gången i sitt liv. Eller bakade och bakade, hon försökte i varje fall med min hjälp, men mest åt hon av degen. Det är en tradition här hemma att baka pepparkakor tillsammans med min mamma och bror, det kändes underbart att föra traditionen vidare till Alicia. Vill du se fler bilder från baket eller läsa mer om det, klicka här


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer