Sunny Sunday 49

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 49 tänkte jag lista här nedan. Veckan började med förskolan för lillan, det är så skönt att hon trivs så bra där. Hon går minsta möjliga, 15 timmar i veckan, så att vi får mycket tid med varandra också, och än så länge funkar det jättebra. Hela veckan har jag varit lite krasslig, men det har trots det varit en riktigt bra vecka som jag kommer bära med mig länge.

1. Utomhuslek. I veckan har vi spenderat en hel del tid utomhus, det vill säga de dagarna jag inte var allt för förkyld. Vi har utforskat skogen, lekt med vår hund Freja och även gungat. Att gunga verkligen älskar vår lilla tös, hon skrattar så gott och ofta lutar hon huvudet bakåt och njuter. Älskade unge!

2. Mormors julköttbullar. I början av veckan testade jag för första gången på att steka min mammas julköttbullar. De är en av mina absoluta favoriter på julbordet, och hör verkligen julen till. Jag hoppas att lillan kommer gilla dem lika mycket som jag gör i framtiden. Nu doftar hela huset köttbullar, det känns verkligen som julen närmar sig! Så mysigt! Mums! Vill du testa på att göra dem du också? Då hittar du receptet här.

3. Liten på playdate. Igår kom en nära vän förbi med hennes döttrar. Som alltid var det så roligt att träffas, att prata om allt som hänt sedan sist. Det skiljer bara någon vecka på våra små, så det gör det hela lite extra roligt. Det var så kul att se våra små leka med varandra, och även att se lillan busa med min väns äldsta dotter, lillan blev allt lite förtjust. Detta får vi göra om inom en snar framtid!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer