Sunny Sunday 5

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 5 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har varit fylld till bredden med jobb, 6 dagars vecka. Den lilla tid jag har haft över med min familj har jag försökt njuta av till fullo.

1. Kubtestet. I mitten av veckan gjorde vi det efterlängtade kubtestet. Att få se vår lilla mini i magen vinka och sprattla och hjärtat slå med snabba starka slag var helt magiskt. Jag kan fortfarande inte sluta le. Så liten och så älskad från första stund! Vi väntar fortfarande svar på själva kubtestet men mer om det senare.

2. Gå ut med graviditeten. Vi har längtat så länge på att få berätta att ett litet syskon växer i min mage. Ja egentligen i snart ett år, då det var då vi började hoppas på ett syskon. Just nu är lyckan total, och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra den här gången.

3. Alicia. Lilla älskade Alicia har varit så go den här veckan. Det är hon ju alltid, men det har varit något speciellt att få följa hennes utveckling just nu. Hon har lärt sig flera nya ord; gurka, docka och hallå och det känns som att hon lär sig något nytt hela tiden. Ska bli så spännande att se vad hon lär sig härnäst!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer