Sunny Sunday 50

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 50 tänkte jag lista här nedan. Veckan började med lucia på lillans förskola, det var så mysigt och satte ton för resten av veckan. Fokus på familj och välmående, med julmusik i bakgrunden.

1. Lucia. I början av veckan firade vi lucia på lillans förskola. Då de små barnen skulle uppträda utomhus var det en liten påbyltad tärna som satt där framme och tittade frågande på alla runt omkring henne. Dansade med lite till musiken gjorde hon också, så söt! Här kan du läsa med om luciafirandet på förskolan.

2. Rofyllda promenader. I veckan har jag passat på att gå långpromenad med barnvagn och hund i vanlig ordning. Ibland är det bara så skönt att låta benen arbeta och rensa huvudet på tankar, andas in den kyliga luften och andas ut alla bekymmer. Vill du se fler bilder från promenaderna, klicka här.

3. Vitlöksbakad potatis. Veckans tips för små (och stora) magar är vitlöksbakad potatis. Så gott! Hemligheten bakom den här potatisen är mycket smör och kärlek! Skalet blir krispigt och innanmätet fluffigt och underbart. Jag stekte fläskfilé till med fetaost och sås. Mums! Receptet hittar du här.Jennifer <3

Gillar

Kommentarer