Sunny Sunday 51

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 51 tänkte jag lista här nedan. Veckan började med julstök inför julafton. Julhandlat, slå in julklappar och laga köttbullar. Men i slutet av veckan har det varit fokus på familj och välmående, med julmusik i bakgrunden. Litens andra jul!

1. Julafton. I går firade vi julafton hos mina svärföräldrar. En så mysig och lyckad dag! Glögg, gröt, julmat och pepparkakor i överflöd. Och julklappar såklart, till lillans glädje fick hon många paket. Vill du se fler bilder från julafton klicka här.

2. Minijul. I fredags firade vi en liten minijul hos min morbror. Min kusin fyllde år och i vanlig ordning firade vi honom innan julafton. Vi åt pizza, lekte julklappsleken och åt onyttigheter. Lillan var så lycklig bland alla släktingar.

3. Mammas hjälpreda. Alicia har upptäckt hur kul det kan vara att hjälpa till här hemma. Att stå på en stol och hjälpa till med disken, eller hjälpa till och laga mat. Allt kanske inte blir så rent men lillan njuter i fulla drag av att få hjälpa till.


Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes höjdpunkter av den gångna veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer