Sunny Sunday 52

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 52 tänkte jag lista här nedan. Veckan har varit fylld med familjemys. Julafton, följt av en ledig vecka med familjen. Mellandagsrea och restaurangbesök och förberedelser inför nyår.

1. Julafton. Jul firade vi hos mina svärföräldrar. En så mysig och lyckad dag! Glögg, gröt, julmat och pepparkakor i överflöd. Och julklappar såklart, till lillans glädje fick hon många paket. Vill du se fler bilder från julafton klicka här.

2. Klossar. Alicia fick en klosslåda i julklapp som hon älskar! Det är fantastiskt att se hur fort de små lär sig. De lite mer avancerade klossarna är lite kluriga, men oftare och oftare lyckas hon med konststycket, och hon blir så lycklig varje gång! Något hon verkligen har bemästrat är den runda klossen. Utan problem eller tvekan träffar hon rätt gång på gång, följt av ett glädjetjut. Sedan tittar hon upp på mig varje gång för att se om jag sett vad hon lyckats med. När jag ler eller klappar i händerna för att visa min uppskattning blir hon överlycklig, och jag med!

3. Nyårsafton. Igår firade vi nyår med vänner och familj. Lillan var på toppenhumör och busade och charmade oss alla. Framåt kvällen däckade hon så gott, och vi fortsatte fira det nya året med god mat och sällskapsspel. Maten var fantastiskt god, toast skagen snittar, en räkcoctail med chilli och grönsaker till förrätt, fläskfilé africana till varmrätt och nutellamousse till efterrätt. Hur gott som helst! Lagom till 12 slaget vaknade lillan så hon var med och firade. Vi skålade, i alkoholfritt för min del, och lillan dansade i takt till musiken. Det nya året började med en nyårskyss!Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes höjdpunkter av den gångna veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer