Sunny Sunday 8

Veckans top tre ljusglimtar i vintermörkret, mina tre favoritbilder från vecka 8 tänkte jag lista här nedan. Den här veckan har varit fylld till bredden med jobb. Den lilla tid jag har haft över med min familj har jag försökt njuta av till fullo.

1. Restaurang besök. I fredags blev vi bjudna på god mat av mina svärföräldrar, på min favorit restaurang. Även min mans bror med han nya var med, helt klart en av veckans höjdpunkter. Thaimat är verkligen bland det bästa jag vet! Alicia höll med och åt massor av gott, sedan fick hon spring i benen och busade kvällen igenom.

2. Vecka 16. Äntligen börjar vi komma lite längre in i graviditeten, och magen den växer för fullt. Nu börjar allt en liten kula att synas, men än är det svårt att se om jag bara gått upp i vikt eller inte. Så många spännande veckor som ligger framför oss nu, så nära! Tänk snart kommer jag förhoppningvis få känna det första ordentliga sparken!

3. Alicia. Lilla älskade Alicia har varit så go den här veckan. Det är hon ju alltid, men det har varit något speciellt att få följa hennes utveckling just nu. Hon har lärt sig sig så mycket nytt, och gör det varje dag! Senast igår sa hon farmor för första gången! Mamman är så stolt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer