Sunny Sunday: Veckans höjdpunkter 41

Veckans top tre ljusglimtar i höstmörkret, mina tre favoritbilder från vecka 41 tänkte jag lista här nedan. Veckan har i övrigt varit en väldigt tung vecka mentalt för mig, saknaden efter vårt lilla frö som vi miste har varit enorm. Men även fysiskt har den här veckan varit allt annat än bra, jag har kämpat både mot en envis förkylning och en ond mage, men mer om det senare.

1. Barnvagnspromenader i höstens alla färger. Den här bilden på min lilla får mig att le, och den vackra naturen sedan, åh! Ett foto som fångat ett minne för evigt. Att gå en långpromenad medan kylan färgar kunderna röda, visa liten lövens vackra färger. Rasta vår hund, låta henne sniffa på skogens alla dofter, ivrigt viftande på svansen till lillans glädje. Snabba på stegen, låta tempot och naturen rensa huvudet på alla tankar. Vill du se fler bilder från vår promenad klicka här.

2. BookBeat ljudböcker. Jag älskar att läsa böcker men det är inte alltid tiden finns nu med en liten här hemma. Så mycket annat måste prioriteras först men ibland hinner den här mamman med några stulna stunder genom att plugga in ett parallellt universum direkt i öronen. Vill du prova på BookBeats ljudböcker i en månad utan kostnad? Klicka här.

3. Lite mamma tid. Jag älskar färgerna i den här bilden! Den här veckan har jag även unnat mig lite mammatid, lite egentid, bara koppla av och ta det lugnt och fixat mina naglar. Det händer inte allt för ofta numera. För att läsa hela inlägget, klicka här.


Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes tre favoritbilder från veckan!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer