Sunny Sunday: veckans höjdpunkter 42

Veckans top tre ljusglimtar i höstmörkret, mina tre favoritbilder från vecka 42 tänkte jag lista här nedan. Veckan har varit som en enda lång väntan efter besked som aldrig kom, nu återstår bara än mer väntan. Men nu ska jag försöka fokusera på allt positivt som hänt, jag har haft en mysig vecka med min lilla familj. Det är alltid underbart att spendera tid med min lilla Alicia, jag är så tacksam för att vi har fått äran att ha henne i våra liv.

1. Mumsiga fruktremmar. Veckan började med ett storbak om man nu kan kalla det för det. Fruktremmar stod på menyn. Frukt- och bärremmarna ser ut och dessutom smakar som godis - utan att innehålla ett gram tillsatt socker. Perfekt som mellis eller som lördagsgodis. Snart fylldes hela huset av den goda doften till Alicias glädje. Receptet hittar ni här.

2. Litens första tandläkarbesök. Under onsdagen var det dags för Alicias allra första tandläkarbesök. Även om lillan först inte ville öppna sin mun gick det förvånansvärt bra och var intressant. Läs allt om tandläkarbesöket här.

3. Ett oväntat besök. I fredags dök min farmor upp med blommor och bullar, när jag behövde det som mest. Så mysigt och gott med lite fika och prata strunt en stund. Här kan ni läsa om fredagens besök om ni är nyfikna.Kika även in hos @namnoribebisen för att se hennes tre favoritbilder från veckan!

Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Vilken fin vecka ni haft!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Det har vi. 😊
nouw.com/mammashus