Surprise, NU gifter vi oss!

Herr och fru Rithell!! <3

I hemlighet har vi den senaste tiden planerat vårt bröllop. Inte många har vetat om det, och det var precis så vi ville ha det. Vi ville överraska alla, och när kunde det passa bättre än när alla var samlade för att fira vår älskade Alicias 1 årsdag. Ni har kanske i hemlighet funderat över varför så många har varit bjudna på hennes kalas, känt lite konstiga hintar eller vibbar i bloggen och jag skulle tro att vissa redan har listat ut det. (Mamma, mormor?)

Jag vill rikta ett stort tack till fina @namnoribebisen, utan dig hade detta aldrig varit möjligt! Okej, det kanske hade fungerat men vad hade planeringen varit utan att få bolla alla mina idéer med dig?! Tack för alla idéer och all inspiration, det har betytt så mycket för mig. Att veta att jag alltid kan höra av mig till dig med min allra minsta fundering, oavsett tid på dygnet. Och tack för att du ställer upp och fotar på vår speciella dag! Tack!

I drygt tio år, varav sju år som förlovade, har du stått vid min sida. Genom vått och torrt, medgång och motgång. Jag är så tacksam att jag hade turen att få träffa min själsfrände så tidigt i livet. Du hjälpte mig igenom hela graviditeten, köpte hem allt efter mina konstiga begär. Du masserade min onda rygg timme efter timme, var min stöttepelare och smärtlindring under förlossningen. Utan dig hade jag aldrig klarat av det, jag är dig evigt tacksam.

Även nu i denna tuffa tid finns du alltid där, delar den stora sorgen med mig och hjälper mig att fortsätta kämpa. Ibland känns livet så orättvist, att gå igenom den här hemska tiden tillsammans när den borde ha varit den lyckligaste tiden i våra liv. Men jag är så otroligt tacksam att jag får dela livets med och motgångar med dig. Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. Inte i närheten av lika stark. Utan dig hade jag aldrig fått den största gåvan man kan ge en annan människa, vår älskade Alicia.


Detta inlägg är tidsinställt att publiceras precis samtidigt som vi säger ja till varandra, när vi lovar varandra att det ska vara vi för alltid.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Åh grattis fina ni!! 😍😍🌸🌸💐💕
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 🌸💐💕
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Åhhhh 😍 grattis !! Fina ni 🎀👰🏼💍💐
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 🎀👰🏻💍💐
nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Grattis 😍🌸
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
Tack! 😊🌸
nouw.com/mammashus
Sandra (Eves syster)
,
Stort grattis till er! Härligt att se kärleken blomstra år efter år 😊
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊🌸
nouw.com/mammashus
Stinasmamma
Stinasmamma,
Åh wow vad häftigt!! Stort grattis! 😍😍
nouw.com/stinasmamma
mammashus
mammashus,
Så häftigt! 😄 Tack! 😊
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Åh! Det var så fint! 😍
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Tack! Det tycker jag med! 😊
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Stort grattis till er 😘
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/mammashus
Vera
,
Jo, jag har förstått rätt länge, vad som var på gång! ❤️ Så tacksam att vi fick vara med o dela glädjen med er!! Ni var så fina alla tre, så mycket kärlek! Min älskade dotter har gift sig!!? Det är stort!💍👰❤️
mammashus
mammashus,
Haha ja jo jag trodde allt du listat ut det. 😅 Så tacksam att jag har dig som mamma, du är bäst! Tack för igår! 💍👰🏻❤️
nouw.com/mammashus