Syskon kärlek!

Syskon matchning. <3

Idag börjar det äntligen vända här hemma. I varje fall för Alicia är förkylningen på bättringsvägen. Jag därimot mår sämre för varje timme som går. Leona sover mest, snorar och vaknar till för att äta innan hon somnar om, stackarn, men så har det varit hela veckan. Men det är så skönt att Alicia äntligen mår lite bättre även om hon fortfarande är väldigt snorig. När jag klädde de små idag kunde jag inte låta bli, det fick bli syskonmatchning, vad tycker ni om det?

Som ni kanske förstår har det inte blivit mycket gjort här hemma idag. En lång sovmorgon, Alicia sov till efter nio. Leona åt och somnade om medan vi andra åt frukost framför en film. Vi har även hunnit med en lekstund i barnens rum men inte mer än så. Nu står lunch på schemat sedan satsar jag på en skogspromenad med syskonvagnen. Jag har faktiskt inte använt den till båda barnen än, bara åt en av dem åt gången, så det skulle vara mysigt. Hoppas bara solen håller sig framme tills dess.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

etthempålandet
etthempålandet,
Jobbig när de små är förkylda och man ammar. Kan varmt rekommendera en Näs-Frida om du inte redan har en, finns att skicka efter på Apotea.
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Mm så jobbigt! Tack för tipset! 😊 Hade en till storasyster men den har gått sönder sedan dess, så borde nog beställa en ny. 🙈
nouw.com/mammashus