Tatuering och svinkoppor

Nu är Alicias namn för alltid inpräntat på min arm! Jag längtar tills tatueringen läkt så jag kan ta lite bättre bilder och få se det färdiga resultatet. Det blev en minst sagt stressig eftermiddag. Idag var det första gången lillan skulle vila på förskolan, så jag var lite nervös när jag skulle hämta henne, kunde hon verkligen somna på en liten madrass på golvet?

Men vet ni vad, det hade gått bra och lillan hade lyckats sova en hel timme. Därimot hade hon varit lite ledsen till och från under dagen, och dessutom hade hon några utslag som de tyckte vi skulle kolla upp. Så direkt efter förskolan åkte vi till tatueraren, och efter det hade vi en tid till läkarhuset. Själva tatueringen gick snabbt och smidigt, och gjorde inte alls särkilt ont. Det tog inte ens 20 minuter innan den var klar, det var bara att bita ihop under tiden.

Sedan sprang vi in på Ica och köpte det sista vi glömt att köpa till kvällens mat innan vi styrde bilen mot läkarhuset. Jag blev positivt överraskad och glad att vi valde dem istället för vårdcentralen. Snabb hjälp och kunnig och trevlig personal. Läkaren tittade på Alicias små utslag och konstaterade att det var troligtvis svinkoppor. Som tur är det (peppar, peppar) bara några få blåsor än så länge, och nu när vi fått en salva att smörja in dem med hoppas jag att de inte blir fler.

Nu har vi precis nattat lillan och sitter hemma i soffan, mätta och goa med tacos i magen. Alicia åt med god aptit, hon verkligen älskar tacos! Nu blir det film med älsklingen, ett lugnt avslut på en stressig dag. Snart är det dags att tvätta av tatueringen för första gången och sedan lägga om den på nytt, det ska bli spännande att se hur den ser ut när den läkt. Jag längtar! Är du intresserad av hur mina andra tatueringar ser ut? Då hittar du dem här!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

EmmaochMelissa
EmmaochMelissa,
Vilken fin tatuering 😍 jag tatuerade in min dotters namn förra året.
nouw.com/emmaochmelissa
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Åh, vad kul!
nouw.com/mammashus