Terrorattack, grillning & äppelpaj

Min dag i bilder.

Vill passa på att sända kärlek och mina tankar till alla drabbade i terrorattacken i Stockholm, jag saknar ord för hur hemskt det här känns. Är så lättad att mina nära i staden är i säkerhet men alla hade inte samma tur. Vart är världen påväg? Jag är rädd för mina barns framtid, för vår vackra dotter och hennes ännu ofödda syster i magen. Detta måste få ett slut nu! Det är tid att sprida kärlek inte hat och skräck! För allas vår framtid!

Dagen startade med sång, pyssel och fika på mitt arbete som barnledare. Det är alltid lika roligt på jobbet och det är så givande att arbeta med barn! Såhär inför påsk och påsklovet bjöd vi på fairtrade choklad, preggot njöt för fullt kan jag säga. Efter jobbet hämtade jag hem vår älskling från förskolan, och innan vi gick in för att lillan skulle få vila så passade vi på att busa ute i solen. Vi gungade och utforskade naturen, något som Alicia verkligen älskar. Medan lillan sov slängde jag ihop en äppelpaj och hemmagjord klyftpotatis med morot, lök och vitlök.

Snart kom pappan hem och vi njöt ute i solen med busungen när hon vaknat innan vi grillade tillsammans med min mans familj. Maten blev så god måste jag säga. Årets första grillning, och den var så efterlängtad! Mums! Jag följde min farmors recept på äppelpaj, så gott, tack för all hjälp! Nu sover lillan och vi ska ta det lugnt framför en film innan vi kryper ner bredvid henne. Vilka kontraster det finns i världen, det är inte rättvist. Min lilla älskling sover i trygghet och andras älskade kommer aldrig vakna igen. Orden räcker inte till...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åh va gott med äppelpaj ❤
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja det var mumsigt! ❤
nouw.com/mammashus