Test efter test

14 december 2016.

Jag kan inte sluta. Jag har tagit graviditetstest efter graviditetstest. Jag är så rädd för att något ska hända igen, eller att strecken ska bli svagare. Även om jag vet av erfarenhet att ett positivt graviditetstest inte behöver betyda en frisk bebis. Vid vårt missfall i september testade jag positivt i hela 8 veckor efteråt. Men trots det kan jag inte sluta testa nu. Jag vill så gärna veta att vårt frö i magen mår bra.

Sedan jag plussade har jag hittills tagit fyra graviditetstest. Fyra stycken, som alla visar samma sak till min glädje; gravid. Här över ser ni ett av de allra första testen jag tog, och det undre tog jag en vecka senare. Det kändes så skönt med en så pass tydlig förändring, nu är strecket mycket mörkare än veckan innan. Likaså har jag tagit två digitala test. Det känns mycket bättre, de här kändes inte alls tillförlitliga.

Att se veckorna öka på de digitala testen lugnar mitt sinne lite. När jag tog det första visade det gravid 1-2 veckor. Veckan efter gravid 2-3 veckor. Så otroligt skönt, men jag kan inte riktigt släppa det. Jag är fortfarande orolig och rädd för missfall. Tiden fram till kub testet i februari kommer vara turbulent och fylld av oro. Men även så mycket glädje, jag ska försöka fokusera på allt bra som händer i mitt liv just nu. Min man och Alicia. Tänk att du ska bli storasyster.

Finns det fler än jag som har svårt att sluta testa och som var orolig i början av graviditeten?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Jag förstår dig på ett vis, jag tog totalt 6 stycken test innan jag kunde förstå att jag var gravid. vanliga & digitalt. När jag sedan var hos bm på hälsosamtal i v6 trodde jag dom skulle göra ultraljud & graviditetstest för att se så jag verkligen var gravid men icke.. jag kände mig så lurad & kunde inte förstå varför dom inte kollade upp att det verkligen var en bebis i min mage.. Kunde inte lita på att jag var gravid förens kub testet trotts att jag spydde dagligen sen dagen jag plussade man är så orolig ! I början vågade jag knappt gå på toa för jag var totalt livrädd att de skulle komma blod på pappret..

Håller verkligen alla tummar & tår(även Wiggo) för er att denna graviditet ska gå vägen <3 All lycka till er !
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Jag har tagit massvis med test den här graviditeten, för alldeles för mycket pengar. 🙈 Visst är det svårt att förstå i början, jag tycker också de borde göra något test på inskrivningen, i varje fall ett blodprov för att bekräfta graviditeten. Tack så jättemycket fina du! 💕
nouw.com/mammashus
livsförändringar
livsförändringar,
Kanske ett tidigt ultraljud skulle lugna?
nouw.com/livsförändringar
mammashus
mammashus,
Jag fick ett tidigt ultraljud sedan och det lugnade mig massor. 😊
nouw.com/mammashus