Thursday Try-Out: Elodie details backpack mini

Det vi ska testa: idag ska liten få testa Elodie details backpack mini, i färgen marble gray. Små ryggsäckar för stora äventyr! Ryggsäcken är perfekt för den första dagisutflykten, eller för att bära med sig viktiga gosedjur till farmors hus. Hög kvalitet och massor med smarta funktioner och detaljer.Säkerhet: Ryggsäcken har mjukt vadderade axelremmar och bröstrem med magnetfäste för maximal säkerhet.

Design: Ryggsäcken inkluderar ett mjukt sittunderlag som håller små rumpor varma när det är dags för fika. Den har en termoficka på insidan som håller flaskor upprätta och varma eller kalla. Dubbel dragkedja från topp till botten för supersnabb tillgång till kakor och annat innehåll. Detaljerna är i äkta läder. Ryggsäcken lämnar inget att önska, den är helt enkelt bara så praktisk och fin!

Upplevelse: Alicia tyckte först att det var lite läskigt att ha på sig ryggsäcken, det var ju något helt nytt för henne. Men när hon fått undersöka den en stund, klämma och pilla, så gillade hon den allt mer. Ryggsäcken har en perfekt storlek för hennes lilla kroppshydda, och rymmer det mest nödvändiga. Jag har packat ner; ett ombyte kläder, två blöjor, ett litet paket våtservetter, en nappflaska, snuttis, klämmis, en bok och en leksak. Då får det fortfarande plats med något mer om det skulle behövas.

Dragkedjorna gör att du lätt kommer in i väskan, och sittunderlaget är en smart detalj tycker jag, kommer komma väl till pass framöver. Väskans termoficka funkar kanon, håller nappflaskan varm en bra stund. Ryggsäcken kommer funka så bra till dagis tror jag. Och hur söt är Alicia inte med sin lilla ryggsäck på ryggen? Mitt hjärta smälter. Vad tycker ni om den?

Litens betyg: ❤️❤️❤️❤️❤️

In och kika vad @namnoribebisen och Juno testar idag!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Söt väska på söt unge 😍
nouw.com/jagochjuno
Vera
,
Jättefin!!❤️❤️