Thursday Try-Out: Esska retro latex

Det vi ska testa: idag ska liten få testa en helt vanlig napp, en Esska retro latex i färgen sand med en vit ring. Alicia har vägrat napp hela sitt liv, spottat ut den direkt. Hon har inte haft något intresse alls för nappar, så alla jag köpt på mig under graviditeten har sedan de blivit kokade och ratade blivit liggande i en korg under skötbordet. Men så idag när lillan hittade nappgömman visade hon för första gången intresse för en napp, denna, så jag tänkte att hon skulle få undersöka och prova den.Säkerhet: Sugdelen är gjord i naturgummi (latex), ett beprövat material som står emot vassa små barntänder bättre än silikon. Självklart är nappen BPA-fri och uppfyller Europa-standarden EN-1400.

Design: den retro inspirerade nappen faller mig i smaken, jag tycker att den är både charmig och fin. Nostalgisk skulle jag vilja säga. Kanske inte så söt som vissa andra, men tuff och matchar det mesta.

Upplevelse: Alicia undersökte nappen länge och väl. Bet, smakade, pillade och sög. Det har hon gjort många gånger tidigare, och det har alltid slutat med att hon spottat ut den eller slängt iväg den. Men inte den här gången. Det var dags för förmiddagsvilan, och lillan sög bestämt på nappen, den skulle tydligen hänga med till sovrummet. Vi gosade ner oss i sängen, och snart somnade lillan i min famn, sött tuttande på nappen. Det har aldrig hänt tidigare. Kanske hade hon ett större sug behov nu när vi inte ammar längre, vem vet. Frågan är om det är en bra idé att hon börjar med napp vid ett års ålder, hon har ju klarat sig så länge utan. Vad tycker ni?

Litens betyg: ❤️❤️❤️❤️❤️

In och kika vad @namnoribebisen och Juno testar idag!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Dom där körde vi på förut till Manne! Nu blandar han dom med en annan napp, han älskar att greja/dra ur/bita och ha sig med ringen 😅
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Ok. 😊 Haha det älskar Alicia att göra med. 😅
nouw.com/mammashus
Vera
,
Jag skulle nog varit tacksam över att hon inte har det beroendet. Hon verkar ju klara sig så bra ändå. Kan bli ett elände att bli av med sedan. Men det är inte upp till mig!❤️❤️
mammashus
mammashus,
Jo så tänker vi med. Men just nu verkar hon vara i behov av den. ❤️
nouw.com/mammashus
Anna
,
Nappen köptes väl inte när du var gravid? I så fall hade jag slängt direkt och köpt ny
mammashus
mammashus,
Den här nappen är från något av alla de försök av olika nappar vi gjort under lillan tid hos oss. När vi fick för oss att testa om den här modellen i latex var lillans melodi. Men om lillan nu bestämmer sig för att hon vill ha napp får vi ta och köpa hem några nya.
nouw.com/mammashus