Thursday Try-Out: Gungmammut

Innehåller affiliate-länkar


Det vi ska testa: idag ska liten få testa och undersöka hennes nya gungmammut från Kids Concept som hon fick i 1 års present. En riktigt mysig och lurvig mammut som funkar lika bra som gunghäst som i barnrummet. 

- Mått: 61x47x38, sitthöjd 38cm
- Vikt: Max 50 kg
- Material: Trä/textil
- Ålder: från ca 18 månader

Säkerhet: är a och o med dessa mammutar, tillverkarna har tänkt på det mesta. Ögonen är ditsydda så att de inte ska lossna och sättas halsen. Mammuten har rejäla handtag för ett säkert grepp och tippsäkra medar. Dragmammutens snöre är hopfästa i sektioner med kardborreband så att de inte kan fastna runt halsen. Leksakerna känns säkra och bra, gediget gjorda.Design: här finns det inget att klaga på. Hur underbar är inte mammuten? Den funkar lika bra som leksak som inredningsdetalj i barnrummet. Jag fullkomligt älskar det bångstyriga håret och de söta ögonen och de stilrena uttrycket.

Upplevelse: så var det dags för Alicia att testa gungmammuten. Ända sedan hon fick den har hon varit väldigt nyfiken på den håriga mammuten, hon står gärna och klappar dess päls. Hon har även försökt att klättra upp på den, men än är hon fortfarande lite för kort. Det gör mig nervös att hon ska ramla, men mammuten är som tur är väldigt stabil. Med en liten knuff i rumpan och mammans närvaro funkar det galant.

Alicia blev eld och lågor på mammuten rygg. Speciellt om jag sjöng någon galopp liknande melodi, då nynnade hon med och försökte hjälpa till att få mammuten i rörelse. Än är hon lite för liten för att lyckas, men snart kommer hon klättra upp och gunga hela tiden. Hon skrattade för fullt där uppe, det var underbart att se. Glädjen lös ur hennes ögon och hon ville inte gå av. Gång på gång fick jag knuffa på den, och lillan blev lika glad varje gång.

Litens betyg: ❤️❤️❤️❤️

In och kika vad @namnoribebisen och Juno testar idag!Detta inlägg innehåller Adlinks.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Åh dom där är så fina 😍
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Det tycker jag med! 😍
nouw.com/mammashus