Tips till Alla hjärtans dag

— Detta inlägg är ett samarbete med Partykungen.se

Den 14:e februari - Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. En dag som jag vill fylla till bredden med kärlek med dem jag älskar allra mest; min man och våra två små älskade barn. Med två små är det inte alltid lätt att finna tiden för oss vuxna. Ensamtid, kvalitetstid bara med varandra. Därför känns det lite extra viktigt i år att skämma bort min andra hälft inte bara med kärlek utan även det där lilla extra.

Hos Partykungen.se hittar du allt som behövs till Alla hjärtans dag så som pynt och tillbehör som ljusstakar, konfetti och rosenblad - allt för att skapa den där rätta romantiska stämningen i hemmet. De har också saker till de minsta så som gosedjur, godis och ballonger. Allt för att kunna skämma bort våra älskade små, för det är de värda! Men Partykungen har även ett brett sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter. Ett brett sortiment som gör att det finns någonting för alla.

För mig är det viktigt att visa hur mycket alla fina människor i min omgivning betyder för mig varje dag. Men trots det känns det extra viktigt att just på denna kärlekens dag ge tillbaka till alla dem jag älskar. Denna dag är för alla dem som betyder allt i ens liv, vare sig det är ens partner, ens barn eller en älskad vän. Det är dags att visa uppskattning till de som verkligen förtjänar det. Gör precis som jag - införskaffa allt för Alla hjärtans dag hos Partykungen.se!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Så söta saker! ☺️

nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,

Ja visst är de! 👌🏻

nouw.com/mammashus