Tre materiella saker jag vill ha just nu

1.

2.

2.

3.

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelies januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

1. Mateus tallrikar. Jag har blivit så förtjust i Mateus porslin och tanken är att börja samla på deras tallrikar. Deras sandfärgade tallrikar med spetskant är helt underbara, jag har ett par stycken av dem just nu och önskar mig desto fler. Gärna i kombination med en fin assiett, kanske i en annan färg. Kanske vit eller ljusrosa?

2. Ny mobil. Visst, det är inget fel på den jag har, förutom sprickan i skärmens ena hörn. Men så fort en ny modell kommer ut börjar det klia i fingrarna efter en ny. Åh, detta habegär, vad ska man göra åt det!? Ge vika eller nöja sig med det man redan har som faktiskt fungerar?

3. En kamera. Den här drömmen har delvis redan slagit in, i en av mina julklappar under granen låg nämligen en kamera, precis den jag önskat mig. Men, just nu väntar jag på ett minneskort och lite andra småsaker jag beställde till kameran under mellandagsrean. Kan inte posten arbeta bara lite fortare! Helst vill jag få hem sakerna redan igår så jag kan lära känna min nya kamera!


Bilder lånade från Pinterest.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
en ny kamera vill jag också ha!
nouw.com/deniseeelarsson
mammashus
mammashus,
Precis! 🙋🏻♀️
nouw.com/mammashus
moafidelie
moafidelie,
Har också kärat ner mig i Mateusporslinet nu. Vill ha deras uppläggningsfat i några häftiga färger så att man kan bryta av mot vardagsdukningen lite! 😍
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Det är ju så fint! 😍 Jag har några fat från dem som jag älskar, vill gärna ha fler. 🙈
nouw.com/mammashus