Två små streck av kärlek

Vi ska bli fem!

Den 30e april 2020 dök två underbart fina rosa streck upp på stickan för fjärde gången i mitt liv. Det var lika magiskt och omvälvande som den där första gången, men följt av en otrolig rädsla. Tänk om vi får missfall igen? Dock kändes det lite mer verkligt direkt, första gången kunde jag inte förstå att det var sant, den här gången kände jag det på mig. Glädjetårar rullade ner för mina kinder när jag insåg att om allt går bra så ska vi bli fem i januari!

Den där morgonen i slutet av april hade jag en känsla i kroppen av att jag borde ta ett test, trots att bim (beräknad icke mens) var först om sex dagar. Min man hade åkt till jobbet tidigt så jag och tjejerna var ensamma hemma, men jag var bara tvungen att testa. Så jag smög ner till badrummet medan tjejerna låg och sov så tryggt i sina sängar. Jag var bara tvungen att veta om magkänslan hade rätt även den här gången.

Jag trodde faktiskt inte att testet skulle bli positivt så här tidigt i cykeln, men så såg jag det. Ett tydligt rosa streck, och ett svagt rosa bredvid. Kunde det vara möjligt? Det var inte fören senare när även det digitala testet visade gravid som jag förstod att det verkligen var på riktigt, trots att magkänslan hade sagt samma sak i flera dagar. Lyckan i det ögonblicket är obeskrivlig. Tänk att vi faktisk ska bli fem. Så stort, så ofattbart och helt underbart!

Tänk att det faktiskt växer en liten liten människa där inne i min mage igen, vår lilla bebis. Som jag undrar vem du kommer att vara, kommer du vara lik mig, eller din pappa? Eller kanske dina systrar? Men den här gången är rädslan konstant i bakgrunden, vi vet allt för väl att glädjen kan bytas ut mot sorg allt för fort. Så vi valde att inte berätta något för tjejerna fören efter det första ultraljudet, för att skydda dem.

Det kändes som en evighet innan min man kom hem från arbetet, jag ville berätta direkt men ville inte göra det över telefonen, så det var bara att vänta. Och när han väl var hemma så tvekade jag ändå, jag ville inte berätta framför tjejerna, de skulle bli helt förkrossade om något skulle hända med bebisen. Så ytterligare några timmar fick jag lossas som ingenting, det var otroligt svårt kan jag säga, jag ville bara skrika ut min glädje.

När tjejerna väl hade somnat tände jag ljus i hela vardagsrummet. När min man sedan drag mig intill sig i sin stora trygga famn och gav mig en kyss så gav jag honom det positiva testet. Lyckan lös i hans ögon medan han skämtsamt sa: vad har vi gett oss in på nu!? Sedan mötte hans läppar mina igen och lyckan var total. Tänk att vi snart har tre små här hemma, i en perfekt blandning av oss båda. Vad jag älskar er alla!


Vi ska bli fem! <3


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Millasmat
Millasmat,
Grattis och så fint skrivet.
nouw.com/millasmat
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 💕
nouw.com/mammashus
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Stort grattis 😊❤️
nouw.com/marreekholm
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😍❤️
nouw.com/mammashus